Login Join IOPS

Første møte i IOPS Oslo

forest
  • Written by:
  • Published on:
  • Categories:
  • Comments:
  • Share:

Nå er vi 20 medlemmer av IOPS i Norge, hvorav 15 er fra Oslo-området. Det betyr at vi burde være mange nok til å ha vårt første ansikts-til-ansiktsmøte!

Jeg mener at hensikten med dette første møtet hovedsakelig bør være å bli kjent med hverandre, og så får vi ta det derfra. Og hvilken bedre måte å planlegge dette møtet på enn et direkte-demokratisk planleggingsverktøy? :)

Litt praktisk informasjon: Jeg håper så mange som mulig tar seg tid til å krysse av i planleggeren, og jeg forutsetter at alle som krysser på at de skal delta dukker opp. Husk på å bruke brukernavnet ditt på IOPS som ditt navn i denne møteplanleggeren (det er den eneste måten jeg kan verifisere at uvedkommende ikke påvirker når vi skal møtes). Stemmefristen er utgangen av førstkommende lørdag (12.05.12). På søndag formiddag oppretter jeg arrangementet med den datoen flest kunne og sender ut beskjed til alle dere som kunne den dagen. Fortell oss når du kan i det direkte-demokratiske planleggingsverktøyet.

Jeg gleder meg til å treffe dere!

Discussion 1 Comments